Patisserie Blanckaert

Assortiment

Iedereen vindt andere dingen lekker. Net daarom hebben wij desserts met talrijke verschillende smaken en in grote en kleine maten. Zo kunt u op deze pagina meer vernemen over ons kleingebak, onze taarten en ons ijs. U krijgt nu waarschijnlijk al het water in de mond.

Patisserie

Onze grootste specialiteit is onze patisserie. Als u bij ons langskomt, dan zult u dat ook meteen merken. Niet enkel bieden wij een grote keuze aan, zoals taarten en mellowcakes, maar ook kunnen wij al onze producten personaliseren.

Kleingebak

Bent u een liefhebber van bavarois, melo cakes of ander kleingebak? Spring dan zeker eens bij ons binnen. Wij verwennen onze klanten graag met dagverse producten. Door onze jarenlange ervaring weten wij wat in de smaak valt. Is er toch iets wat u niet meteen bij ons terugvindt, vraag er dan gerust achter. Wij kunnen het voor u bereiden. Liefst zien wat mogelijk is of de mogelijkheden bespreken. Wij maken die dan op maat binnen de mogelijkheden van de patissier.

Taarten

Misschien treedt u binnenkort in het huwelijk. En bij een trouw hoort ook een bruidstaart. U wilt dat die er precies zo uitziet zoals u in gedachten had. Dat treft, op een iPad in de winkel kunt u een foto laten zien van hoe u de taart wilt en wij maken die dan op maat. Of u brengt zelf een foto mee. Dat kan natuurlijk ook voor verjaardagstaarten.

Ijs

Uw zoon of dochter doet binnenkort zijn of haar communie. En daar hoort dan weer een ijslammetje bij. Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Hierbij is het mogelijk om via een foto aan te geven wat u precies wenst. Anders kunnen wij u gerust adviseren. Het maken van ijsgebakjes is ook een kolfje naar onze hand.

Bakkerij

Zoals u al gemerkt heeft op onze website zijn wij gespecialiseerd in taarten en gebakjes die wij op maat kunnen maken. Maar daarnaast zijn wij ook een traditionele bakkerij, waar u vers brood of pistolets kunt komen afhalen.

Broden

U bent een liefhebber van een traditioneel wit of grijs brood. Geen probleem, ook dat treft u bij ons aan. Ook hebben wij brood met een specialere smaak op basis van zuurdesem.

Koeken

U kent ze wel: de abrikozenkoeken, strikskes of andere koeken. Als er volk bij u over de vloer komt, kunt u deze in huis halen. Iedereen lust er wel pap van.

Pistolets

Is het bij u ook nog de traditie om op zondagochtend pistolets of sandwiches in huis te halen? Dan loont het de moeite om bij ons langs te komen.

Taarten op maat

Een bruidstaart of verjaardagstaart moet op maat gemaakt zijn van de trouwers of jarige. Daarom gaan wij op voorhand steeds met u in overleg om te kijken wat u graag gewenst had en wat de mogelijkheden zijn.

Hoe gaat dit in zijn werk?

U brengt een foto mee van een taart die u ergens gezien heeft of u laat zien wat u wilt op de iPad in de winkel. Daarna gaan we aan de slag.

Bruidstaarten/ verjaardagstaarten/ stapeltaarten

Op de foto's die genomen worden van verjaardagen of een huwelijk speelt de taart een belangrijke rol. Wij zorgen ervoor dat deze tot in de puntjes verzorgd is.

Patisserie Blanckaert

Maastrichterstraat 62
3700 Tongeren
012 23 14 78
Openingsuren:
Maandag & dinsdag gesloten
Woensdag tot zaterdag:
7:00 - 18:00
Zondag:
07:00 - 13:00
Elke eerste zondag van de maand zijn we geopend tot 17:00